Lijst met gebouwen

DEPO DIY
Corum Origin

Kaunas - Lituanie

  • Verworven op: 22/11/2019
  • AEM prijs: 22.4 M€
  • Rendement: 7.5%
  • Ingebouwd: 2019
  • Oppervlakte: 21820 m²
  • Typologie: Commerce
  • Vaststaande toezegging: 15 corum_front.years

Gebouw

CORUM Origin heeft een nieuwe aanwinst gedaan in Litouwen, in Kaunas, de op één na grootste stad van het land met 330.000 inwoners. Het heeft de grootste rivierhaven en een internationale luchthaven, gelegen op slechts 15 km van het centrum.

Kaunas is een dynamische stad die door haar architectuur en talrijke musea haar belangrijke historische verleden heeft weten te bewaren. Het studentenleven is ook intens, met de universiteit van de stad, die tien verschillende faculteiten heeft, en een technische universiteit.

Net als de vorige investering in Litouwen is ook dit een transactie met het merk DEPO, op een commercieel gebouw. DEPO is de grootste doe-het-zelf- en doe-het-zelfzaak in Letland.

Het gebouw, gelegen in het beste winkelgebied buiten het centrum, is nieuw en werd in juni 2019 opgeleverd en beslaat een oppervlakte van 21.820 m². Het heeft ook 524 parkeerplaatsen.

CORUM Origin is een vast huurcontract voor 15 jaar aangegaan, waarbij alle lasten en werkzaamheden aan de huurder worden toevertrouwd. De investering bedraagt € 22,4 miljoen voor een rendement van 7,50%.

De huurder

Créé en 2004 en Lettonie, au moment où le pays entrait officiellement dans l'Union Européenne, DEPO DIY est devenu le leader du marché du bricolage dans les pays baltes. Ces dernières années, il a connu une croissance très importante, de +142 % entre 2016 et 2018. Il exploite actuellement 9 magasins en Lettonie et 5 en Lituanie. Sa santé financière exceptionnelle s'explique par son offre pléthorique de produits, que ce soit pour la maison, le bricolage, le jardin, ou les produits pour animaux.

Meer gebouwen Corum Origin