Lijst met gebouwen

H&M
Corum Origin

Delft - Pays-Bas

  • Verworven op: 15/11/2019
  • AEM prijs: 40.8 M€
  • Rendement: 6.81%
  • Ingebouwd: 2004
  • Oppervlakte: 12854 m²
  • Typologie: Commerce
  • Vaststaande toezegging: 5.9 corum_front.years

Gebouw

CORUM Origin verwierf een bedrijfspand in Delft, een stad met 105.000 inwoners in het zuidoosten van het land, ongeveer 15 kilometer van Den Haag en Rotterdam.

Het pand bestaat uit winkels op de begane grond van gebouwen gelegen in een drukke voetgangersstraat in het centrum van de stad, op slechts enkele minuten lopen van het station van Delft en in de nabijheid van alle belangrijke winkels en diensten.

Gebouwd in 2004, is de oppervlakte van het vastgoedcomplex 12.854 m². Het is volledig verhuurd voor een gemiddelde resterende looptijd van 5,9 jaar aan 16 huurders, waaronder grote retailers zoals Jumbo, H&M en Casa...

Wereldberoemd om zijn aardewerk - Delfts Blauw Porselein - en architectuur, is het ook een dynamische studentenstad dankzij de Technische Universiteit. Het is de grootste openbare universiteit van het land, ook wel bekend als de TU Delft, in het hart van een gigantische campus omgeven door groen voor zover het oog reikt. Het behoort ook tot de top 20 van ingenieurs- en technologie-universiteiten in de wereld.

Het investeringsvolume bedraagt € 40,8 miljoen, wat neerkomt op een initieel rendement van ongeveer 6,81%.

De huurder

Cotée à la bourse de Stockholm, H&M est présent dans 54 pays, emploie environ 116 000 personnes et réalise un CA de plus de 16 milliards d'euros en 2013. Avec 23 magasins au Portugal, le groupe H&M a réalisé un CA supérieur à 96 millions d'euros. Le concept commercial est d'offrir mode et qualité au meilleur prix. Elle a développé sa notoriété en proposant notamment des collections temporaires en collaboration avec des stylistes (Karl Lagerfeld, Viktor & Rolf, Roberto Cavalli, Versace...) ou des stars (Madonna, Kylie Minogue, Katy Perry, Lana Del Rey, David Beckham, Vanessa Paradis, Beyoncé). Fondée en 1947, H&M (Hennes & Mauritz) est une entreprise suédoise de prêt-à-porter. L’histoire a démarré en 1947 d'une unique boutique de prêt-à-porter pour femmes à Västerås en Suède, à six marques distinctes et 3 200 magasins à travers le monde.

Meer gebouwen Corum Origin