Lijst met gebouwen

WALA
Corum Origin

Tarragona - Espagne

  • Verworven op: 13/09/2019
  • AEM prijs: 7.73 M€
  • Rendement: 6.94%
  • Ingebouwd: 2012
  • Oppervlakte: 5887 m²
  • Typologie: Commerce
  • Vaststaande toezegging: 10 corum_front.years

Gebouw

CORUM Origin heeft een retailbedrijf in Tarragona overgenomen. Ter herinnering: CORUM Origin heeft in 2013 voor het eerst in Spanje geïnvesteerd in deze stad. Het gebouw, verhuurd aan MediaMarkt, werd in 2016 verkocht met een meerwaarde van 23%.

Gelegen in het hart van Catalonië, met een combinatie van kusttoerisme en geschiedenis, geniet de stad van een uitstekende commerciële en economische vitaliteit. Het gebouw, gebouwd in 2011, is gelegen in het commerciële gedeelte van de stad. Het beslaat bijna 5.887 m² en is ontworpen voor de huurder Unipreus, bekend onder de merknaam WALA. WALA is een Spaanse high-end mode- en sportuitrustingsdetailhandelaar. Het heeft een parkeerplaats voor de winkel en een andere op het dak. De Unipreus Groep is een familiebedrijf dat is opgegroeid in Catalonië. Vandaag stelt het 350 mensen tewerk, verspreid over 8 sites in de regio, en breidt het zich verder uit. De huurovereenkomst is voor een periode van 20 jaar, waarvan 10 jaar voor de huurder Wala en kan niet worden verbroken. WALA verplicht zich ook tot betaling van eventuele kosten en werkzaamheden die gedurende de looptijd van de huurovereenkomst nodig zijn.  

De investering bedraagt € 7,73 miljoen en genereert een rendement van bijna 7,0%.

De huurder

Le groupe Unipreus, connu sous le nom de WALA, est une entreprise familiale qui s'est développée en Catalogne. Elle emploie aujourd'hui 350 personnes, réparties sur 8 sites dans la région, et s'étend au-delà. En plus de ses magasins d'articles de sport, elle détient aussi un magasin dégriffé, une boutique en ligne et des magasins de chaussures. Le grand magasin de Tarragone affiche à lui seul un chiffre d'affaires de plus de 8M€, et 41M€ pour le groupe

Meer gebouwen Corum Origin