In de media

CORUM Investments verkozen tot ‘Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed’

CORUM Investments is verkozen tot Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed. Afgelopen vrijdag 30 oktober zijn de Cashcow Awards uitgereikt tijdens de digitale editie van de BeleggersFair 2020, waar CORUM Investments deze titel in ontvangst mocht nemen.

De initiatiefnemers van de Cashcow Awards zijn Cashcow en Bull Up Beleggersclub. Deze platformen zijn speciaal bedoeld voor particuliere beleggers en delen dagelijks nieuws, informatie, kennis en tips over beleggen. Jaarlijks nemen deze partijen het initiatief om de Cashcow Awards uit te reiken in verschillende domeinen, waaronder beste broker, beste aanbieder van duurzame producten en de beste online vermogensbeheerder. De titel “Beste Aanbieder Beleggingsproducten in Vastgoed” gaat dit jaar naar CORUM Investments. Hiermee laten zij partijen als Annexum, Synvest en Holland Immo Group achter zich.

Edwin Lips, Head of Sales van het Nederlandse kantoor van CORUM Investments, is zeer verheugd met de prijs: “Aangezien de winnaars van de Cashcow Awards worden bepaald door het publiek, is deze titel extra bijzonder. Het is een eer dat de beleggers van nu ons zien als de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed. Dit ervaren wij niet alleen als blijk van waardering voor wat we nu doen, maar ook als inspiratie voor de toekomst.”

Niet alleen in Nederland worden de inspanningen van CORUM Investments erkend met prijzen. Alleen al in september en oktober van dit jaar sleepte CORUM in Frankrijk maar liefst 11 prijzen in de wacht, waaronder die van Beste internationale vastgoedfonds voor vastgoedfonds CORUM Origin en Meest veelbelovende vastgoedfonds voor fonds CORUM XL. Met de Cashcow award voegt CORUM Investments nu de eerste Nederlandse award toe aan de prijzenkast.

De toekomst van CORUM Investments ziet er goed uit, ondanks het turbulente jaar 2020. De gevolgen van de Coronacrisis hebben vooralsnog een beperkte impact gehad op de prestaties van de CORUM-vastgoedfondsen. Door de kwaliteit van de huurders en van de vastgoedportefeuille van CORUM zullen de jaarlijkse prestatiedoelstellingen ook in 2020 weer worden gehaald, ondanks de zeer uitdagende marktomstandigheden.

Partager cet article