In de media

Anna-Larisa versterkt CORUM Investments Netherlands als Fundraising Manager

Snijders zal medeverantwoordelijk zijn voor de fondsenwerving voor de vastgoedbeleggingsfondsen van CORUM Investments en zal als vast aanspreekpunt fungeren voor nieuwe en bestaande klanten in Nederland.

Anna-Larisa Snijders: “Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe rol bij CORUM Investments en ik hoop dat ik mijn ervaring met vastgoed, beleggen en sales goed kan inzetten om CORUM Investments nog bekender te maken in Nederland en het vertrouwen van beleggers te winnen. Met de performance van de fondsen en de kwaliteit van onze professionals hebben we de ingrediënten in huis om CORUM tot de top van Nederlandse vastgoedbeleggingsfondsen te laten horen”.

Met sales, account- en asset management ervaring op zak vervulde Snijders de afgelopen zeven jaar als zelfstandig ondernemer diverse rollen in investor relations bij placement agents zoals Valery Capital in Amsterdam. Daarnaast runde ze gedurende vijf jaar een franchise van Global Cynergies, een Amerikaanse hotelboekingspartner en is ze de afgelopen 3 jaar actief geweest in de bemiddeling van commercieel vastgoed en hotels alsmede vastgoedfinancieringen.

Carlos Romero, international business manager van CORUM: “Anna-Larisa treedt toe tot ons snelgroeiende Amsterdamse kantoor als fundraising manager. Met haar expertise in vastgoed en beleggingsproducten, gecombineerd met een klantgerichte mindset, zal Anna-Larisa ons helpen onze voetafdruk in de Nederlandse markt te versterken. Ze omarmt de ambitie van CORUM: Nederlandse beleggers de beste Europese vastgoedfondsen met een geweldige klantervaring bieden. We zijn erg blij om Anna-Larisa te verwelkomen en we hopen dat ze een goede start met ons zal maken.”