Lijst met gebouwen

CORUM XL

LEATHERHEAD - Verenigd Koninkrijk

  • Aangekocht op: 22/07/2020
  • Aankoopprijs: 22.46 M€
  • Aanvangsrendement: 6.85%
  • Bouwjaar: 2001
  • Huuroppervlak: 5263 m²
  • Sector: Kantoren
  • Resterende looptijd v/h huurcontract: 7 jaar

Gebouw

CORUM XL heeft de aankoop afgerond van Keats House, een kantoorgebouw gelegen in Leatherhead, ongeveer 35 km ten zuidwesten van Londen.

Het is per trein bereikbaar vanuit het centrum van Londen en is strategisch gelegen tussen de twee belangrijkste internationale luchthavens van het Verenigd Koninkrijk, Gatwick en Heathrow. Leatherhead is een gevestigd kantoordistrict dat veel grote bedrijven aantrekt, zoals Unilever, Exxon Mobil, KBR, Thales en Novartis. Keats House werd gebouwd in 2001 en wordt sindsdien verhuurd door CGI UK. Het is een klasse A gebouw, de hoogste standaard op het gebied van locatie, renovatie en vastgoedbeheer. Het biedt meer dan 5.000 m2 op 3 niveaus, een terras en een grote parkeerplaats.

Het gebouw voldoet ook aan uitzonderlijke veiligheidscriteria die van toepassing zijn op bedrijven die gerubriceerde informatie in hun bezit hebben. De activiteiten die in dit gebouw worden uitgevoerd zijn vertrouwelijk en de toegang is beperkt. Deze specificiteit bindt de huurder sterk aan het gebouw.

De huurder

CGI is een Canadees bedrijf met zijn hoofdkantoor in Montreal. Het is een van 's werelds grootste aanbieders van advies op het gebied van informatietechnologie en digitale diensten. De groep biedt een breed scala aan diensten en expertise, van IT-projectondersteuning en -implementatie tot operations outsourcing en implementatie van cloud-systemen. De groep is aanwezig in 40 landen met bijna 80.000 werknemers en heeft een omzet van meer dan 8,3 miljard euro in 2019.

Meer gebouwen CORUM XL