Lijst met gebouwen

Corum XL

LEATHERHEAD - Royaume-Uni

  • Verworven op: 22/07/2020
  • AEM prijs: 22.46 M€
  • Rendement: 6.85%
  • Ingebouwd: 2001
  • Oppervlakte: 5263 m²
  • Typologie: Bureaux
  • Vaststaande toezegging: 7 corum_front.years

Gebouw

CORUM XL heeft de aankoop afgerond van Keats House, een kantoorgebouw gelegen in Leatherhead, ongeveer 35 km ten zuidwesten van Londen.

Het is per trein bereikbaar vanuit het centrum van Londen en is strategisch gelegen tussen de twee belangrijkste internationale luchthavens van het Verenigd Koninkrijk, Gatwick en Heathrow. Leatherhead is een gevestigd kantoordistrict dat veel grote bedrijven aantrekt, zoals Unilever, Exxon Mobil, KBR, Thales en Novartis. Keats House werd gebouwd in 2001 en wordt sindsdien verhuurd door CGI UK. Het is een klasse A gebouw, de hoogste standaard op het gebied van locatie, renovatie en vastgoedbeheer. Het biedt meer dan 5.000 m2 op 3 niveaus, een terras en een grote parkeerplaats.

Het gebouw voldoet ook aan uitzonderlijke veiligheidscriteria die van toepassing zijn op bedrijven die gerubriceerde informatie in hun bezit hebben. De activiteiten die in dit gebouw worden uitgevoerd zijn vertrouwelijk en de toegang is beperkt. Deze specificiteit bindt de huurder sterk aan het gebouw.

De huurder

CGI est une entreprise canadienne dont le siège est situé à Montréal. Elle fait partie des leaders mondiaux de conseil en technologies de l’information et en services numériques. Le groupe offre une gamme de services et d’expertises très large, allant de l’accompagnement au déploiement de projets IT à l’externalisation d’opérations, en passant par la mise en place de systèmes de Cloud. Le groupe est présent dans 40 pays avec près de 80 000 employés, et a réalisé un chiffre d’affaires de plus de 8,3 milliards d’euros en 2019.

Meer gebouwen Corum XL