Lijst met gebouwen

Ideagen Plc
CORUM XL

Nottingham - Verenigd Koninkrijk

  • Aangekocht op: 30/06/2020
  • Aankoopprijs: 7.27 M€
  • Aanvangsrendement: 6.78%
  • Bouwjaar: 1993
  • Huuroppervlak: 2676 m²
  • Sector: Kantoren
  • Resterende looptijd v/h huurcontract: 14.8 jaar

Gebouw

CORUM XL verwerft een nieuw kantoorgebouw in het Verenigd Koninkrijk in de stad Nottingham (meer dan 300.000 inwoners) ongeveer 200 km ten noorden van Londen (of 2 uur met de trein).

Het gebouw ligt op ongeveer 10 km van het centrum van Nottingham binnen het grootste kantorenpark buiten de stad, Ruddington Fields Business Park. Ruddington Fields Business Park is de thuisbasis van meer dan 150.000 m² kantoorruimte die wordt ingenomen door grote nationale en internationale huurders zoals Vision Express, Hyundai, Experian, Kuehne + Nagel etc.

Het gebouw is U-vormig op twee niveaus (begane grond en één verdieping). Het werd gebouwd in 1993 en volledig gerenoveerd in 2020 om het hoofdkwartier van het Engelse bedrijf Ideagen Plc (de huurder) te huisvesten, waardoor het voldoet aan de nieuwste technische normen.

De huurder

Ideagen Plc is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van software voor sterk gereguleerde industrieën zoals de luchtvaart, het bankwezen en de financiële sector, de geesteswetenschappen, de gezondheidszorg en de bouw.

Het bedrijf, dat 10 jaar geleden werd opgericht, heeft een sterke groei doorgemaakt en zal in 2019 met meer dan 4.700 klanten een omzet van 51,8 miljoen euro realiseren.

Ideagen Plc heeft meer dan 500 mensen in dienst in verschillende kantoren - waaronder zijn vier Centres of Excellence waarvan het Nottingham-gebouw deel uitmaakt - in Europa, de Verenigde Staten, de Verenigde Arabische Emiraten en Zuidoost-Azië.

Meer gebouwen CORUM XL