Lijst met gebouwen

Veolia
CORUM XL

Cannock - Verenigd Koninkrijk

  • Aangekocht op: 22/11/2019
  • Aankoopprijs: 11.6 M€
  • Aanvangsrendement: 6.53%
  • Bouwjaar: 2011
  • Huuroppervlak: 3729 m²
  • Sector: Kantoren
  • Resterende looptijd v/h huurcontract: 9.6 jaar

Gebouw

CORUM XL heeft een kantoorgebouw aangekocht in het Verenigd Koninkrijk, in Cannock, een stad gelegen op 30 km van Birmingham, in het hart van de landelijke regio Cannock Chase.

Dit prachtige en imposante gebouw van 3729 m², met erkers en een verhoogde gevel, werd in 2011 opgeleverd. Het is volledig verhuurd aan Veolia ES (UK) Limited op basis van een 9,6-jarige huurovereenkomst die alle nutsvoorzieningen en renovatiewerkzaamheden omvat. Veolia is wereldleider op het gebied van inzameling, verwerking en recycling van afval uit de private en publieke sector. De kantoren in Cannock richten zich vooral op milieuoplossingen.

De regio, die vooral gespecialiseerd is in ruitercentra, heeft een bloeiende economie en een groeiende populariteit bij jonge, welgestelde families. Cannock is de belangrijkste stad en heeft ongeveer 30.000 inwoners. De dynamiek is vooral te danken aan de geografische ligging, in het centrum van Engeland, en de toegang via verschillende wegen, met name de M6-autosnelweg die naar Liverpool en Manchester leidt. Niet te vergeten is natuurlijk de charme van het Engelse platteland, dat het een bijzonder aangename plek om te wonen maakt.

Het investeringsvolume bedraagt € 11,6 miljoen, met een netto-aanvangsrendement van 6,53%.


 

De huurder

Veolia is een Franse transnationale groep met een sterke aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk, met een totale omzet van meer dan 24 miljoen euro. De hoofdactiviteit is het verlenen van diensten op het gebied van afvalbeheer voor de openbare en de particuliere sector. Dit omvat afvalinzameling, -recycling en -verwijdering. De kantoren van Veolia ES (UK) Limited in Cannock zijn vooral gericht op milieuoplossingen. De medewerkers werken ook in een prettige sfeer, wat ook te danken is aan de indeling van de werkplekken, die terug te vinden is op het internet.

Meer gebouwen CORUM XL