Lijst met gebouwen

Veolia
Corum XL

Cannock - Royaume-Uni

  • Verworven op: 22/11/2019
  • AEM prijs: 11.6 M€
  • Rendement: 6.53%
  • Ingebouwd: 2011
  • Oppervlakte: 3729 m²
  • Typologie: Bureaux
  • Vaststaande toezegging: 9.6 corum_front.years

Gebouw

CORUM XL heeft een kantoorgebouw aangekocht in het Verenigd Koninkrijk, in Cannock, een stad gelegen op 30 km van Birmingham, in het hart van de landelijke regio Cannock Chase.

Dit prachtige en imposante gebouw van 3729 m², met erkers en een verhoogde gevel, werd in 2011 opgeleverd. Het is volledig verhuurd aan Veolia ES (UK) Limited op basis van een 9,6-jarige huurovereenkomst die alle nutsvoorzieningen en renovatiewerkzaamheden omvat. Veolia is wereldleider op het gebied van inzameling, verwerking en recycling van afval uit de private en publieke sector. De kantoren in Cannock richten zich vooral op milieuoplossingen.

De regio, die vooral gespecialiseerd is in ruitercentra, heeft een bloeiende economie en een groeiende populariteit bij jonge, welgestelde families. Cannock is de belangrijkste stad en heeft ongeveer 30.000 inwoners. De dynamiek is vooral te danken aan de geografische ligging, in het centrum van Engeland, en de toegang via verschillende wegen, met name de M6-autosnelweg die naar Liverpool en Manchester leidt. Niet te vergeten is natuurlijk de charme van het Engelse platteland, dat het een bijzonder aangename plek om te wonen maakt.

Het investeringsvolume bedraagt € 11,6 miljoen, met een netto-aanvangsrendement van 6,53%.


 

De huurder

Veolia est un groupe français transnational, très implanté au Royaume-Uni, qui réalise un chiffre d'affaires global de plus de 24 MD€. Son activité principale est la fourniture de services de gestion des déchets, pour le secteur public et le secteur privé. Cela comprend la collecte, le recyclage et l'élimination des déchets. Les bureaux de Veolia ES (UK) Limited à Cannock sont principalement axés sur les solutions environnementales. Les salariés travaillent par ailleurs dans une ambiance agréable, notamment due à l'aménagement des espaces de travail, dont ils se font l'écho sur Internet.

Meer gebouwen Corum XL