Lijst met gebouwen

Lloyds Bank
Corum XL

Leeds - Royaume-Uni

  • Verworven op: 12/11/2019
  • AEM prijs: 12.7 M€
  • Rendement: 6.41%
  • Ingebouwd: 2015
  • Oppervlakte: 1688 m²
  • Typologie: Commerce
  • Vaststaande toezegging: 10.7 corum_front.years

Gebouw

CORUM XL heeft een commercieel pand verworven in Leeds, de op twee na grootste stad van het Verenigd Koninkrijk qua inwoneraantal. Met meer dan 1,8 miljoen inwoners in het hele metropoolgebied en de voorsteden is het ook een van de belangrijkste financiële, professionele en commerciële centra van het land en geniet het dus in alle opzichten van een uitstekende dynamiek.

Het gebouw, met zijn karakteristieke witte gevel, ligt in een drukke voetgangersstraat in het hart van de stad en herbergt een filiaal van Lloyds Bank, een van de belangrijkste banken van het land. Het gebouw ligt op loopafstand van het station en in de nabijheid van de modezaken Zara, JD Sports M&S en Footlocker, waardoor het direct aantrekkelijk is.

Met een nieuwe hogesnelheidslijn, H2S genaamd, die over tien jaar Leeds met Londen zal verbinden, zijn de vooruitzichten voor economische dynamiek in de regio zeer hoog. Temeer daar het gelegen is op het kruispunt van grote snelwegen, en ook profiteert van een internationale luchthaven, Leeds Bradford.

De 1.688 m² bruto vloeroppervlakte is volledig verhuurd aan Lloyds Bank, op een in augustus 2030 aflopende huurovereenkomst. Lloyds Bank is verantwoordelijk voor alle nutsvoorzieningen en werken, en in 2015 heeft Lloyds Bank het pand volledig gerenoveerd om het weer in zijn oude glorie te herstellen.

Het investeringsvolume bedraagt € 12,8 miljoen voor een rendement van ongeveer 6,41%.

De huurder

Le locataire, Lloyds Bank Plc est une banque écossaise vieille de plus de 254 ans et fait partie des institutions parmi les plus anciennes du pays. Lloyds Bank Plc est la plus grande banque de dépôt du Royaume-Uni avec plus de 436 milliards de livres sous gestion. Elle emploie près de 75 000 personnes à travers le monde.

Meer gebouwen Corum XL